Kala peçenyeləri,öz mətbəximdən))

26 Nisan 2015
3 124
0
Kala peçenyeləri,öz mətbəximdən))
Kala peçenyeləri,öz mətbəximdən))

Tərkibi:
2 ədəd yumurta
1 s/t şəkər tozu
2 s/t un
1 paket yağ
1s/t kefir və ya qatıq (reseptdəki kefirdi)
qabartma tozu
vanil
bir çimdik darçın
kişmiş, badam (zövqə görə)

Hazırlanması:
Əvvəlcə yağı əridib soyumağa qoyuruq. Sonra şəkər tozu ilə yumurtanı qaşıqla qatışdırırıq. Üzərinə kefir, vanil, qabartma tozu, darçın əlavə edib qarışdırırıq.
Yağ ilə un qatışığına badamı töküb, qatı olana kimi qarışdırırıq. Xəmiri 20 dəq. dinləndiririk. Sonra oxluqla xəmiri açıb balaca stəkan ağzı ilə kəsirik.sonra əlimizlə kala bükürük Sobanı 180-200 dərəcədə qızdırıb peçenyelərimizi orda bişiririk.
Artıq hazırdır.
Əvvəlki Xəbər Növbəti Xəbər
RƏY ƏLAVƏ ET
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.