A-dan Z-yə Original İtalian Tiramisusunun Hazırlanması Resepti

A-dan Z-yə Original İtalian Tiramisusunun Hazırlanması Resepti
Stəkan ölçüsü 200 ml.
Qabın ölçüsü 38x22 sm.
Ərzaqlar
Savoiardi üçün

3 ədəd orta boy yumurta
1 çimdik duz
1 dolu stəkan (140 qr.) un
1/2 stəkan+2yemək qaşığı şəkər tozu(120 qr)
1 təpələmə yemək qaşığı qarğıdalı nişastası(25 gr.)
1 paket vanilin(1,5 qr)
1 çay qaşığı qabartma tozu (6 qr.)

Üzəri üçün

2 yemək qaşığı pudra şəkəri
1 çay qaşığı şəkər tozu

Krem üçün

3 ədəd təzə yumurta
1 st. 30-33% qaymaq (200 ml.) və ya krem qaymaq
500 qr. mascarpone

Peçenyeleri islatmaq üçün

2 çay qaşığı dənəvər qəhvə (espresso)
1 st. su
istəyə görə likör.
Üzəri üçün kakao.



Nuş olsun!
Mənbə:myfoodchannel
Əvvəlki Xəbər Növbəti Xəbər
RƏY ƏLAVƏ ET