Lahmacunun Hazırlanması - Türki̇yə Mətbəxi̇

15 Mayıs 2021
530
0
Lahmacunun Hazırlanması - Türki̇yə Mətbəxi̇


TƏRKİBİ.
Xəmir üçün.
4 st - un.
1st + 0,25 st - su.(+ -).
Duz.

İÇLİK.
500 qr dana qiyməsi.
1 dəstə cəfəri (maydanoz).
2 qırmızı şirin bibər.
2 yaşıl şirin bibər.
2 orta baş soğan.
3-4 diş sarımsaq.
2 y/q - tomat pastası.
1 y/q acı bibər tomatı.
2 pomidor tumsuz hissəsi (və ya konservi).
3-4 y/q duru yağ.
Duz,qara istiot.

ИНГРЕДИЕНТЫ.
Для теста.
4 ст муки.
1 ст + 1/4 ст - воды.
Соль.

ДЛЯ НАЧИНКИ.
500 гр фарш говяжий.
1 пучок петрушки.
2 зелёных сладких перца .
2 красных сладких перца .
2 лука.
3-4 зубчик чеснока.
2 с/л томатный пасты.
1 с/л горкий перецный пасты.
2 помидора без семян.
3-4 с/л растительного масла.
Соль,чёрный перец.

INGREDIENTS.
For the test.
4 tbsp flour.
1 glass + 1/4 glass - water.
Salt.

FOR FILLING.
500 gr minced beef.
1 bunch of parsley.
2 green bell peppers.
2 red bell peppers.
2 onions.
3-4 cloves of garlic.
2 tbsps l tomato paste.
1 tbsp hot pepper paste.
2 tomatoes without seeds.
3-4 tbsps of vegetable oil.
Salt, black pepper.
Mənbə:Xeyale Xalilova
Əvvəlki Xəbər Növbəti Xəbər
RƏY ƏLAVƏ ET