Türk mətbəxindən “Karnıyarık” resepti

14 Ağustos 2021
639
0
Türk mətbəxindən “Karnıyarık” resepti


Ərzaqlar:
5 ədəd badımcan
Badımcanın acısını çıxartmaq üçün 1,5 lt soyuq su +1 yemək qaşığı duz
Qızartmaq üçün duru yağ
İçlik:
2 ədəd orta boy soğan
500 qr. qiymə
1 ədəd şirin yaşıl/qırmızı bibər
Zövqə görə acı bibər
2 ədəd iri pomidor
1 yemək qaşığı tomat pastası
3 diş sarımsaq
1/2 dəstə cəfəri
Duz, istiot
Yağ
Üzəri üçün
1 çay qaşığı tomat pastası
1/2 st. soyuq su
Mənbə:myfoodchannel
Əvvəlki Xəbər Növbəti Xəbər
RƏY ƏLAVƏ ET
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.