Qızıl balıq piroqu (foto-resept)

31 Ekim 2015
2 365
1
Qızıl balıq piroqu (foto-resept)
Qızıl balıq piroqu (foto-resept)

Tərkibi:

Xəmir üçün:

Un- 250 q

Yumurta- 2 ədəd

Kərə yağı-125 q

Su- 3-6 x.q

Duz

İçlik:

Qızıl balıq-600 q

Pendir-250 q

İspanaq-1 dəstə

Xama-3-4 x.q

Duz


Hazırlanması:

İlk öncə Xəmirimizi yoğurub soyuducuya yerləşdiririk. 30 dəqiqə soyuducuda qalmalıdır.

Qızıl balıq piroqu (foto-resept)

İçliyimizi hazırlayırıq.

Qızıl balıq piroqu (foto-resept)

Qızıl balığı xırda-xırda doğrayıb üzərinə pendiri də eyni ilə doğrayıb əlavə edirik.

Qızıl balıq piroqu (foto-resept)

Birlikdə 5 dəqiqə bişiririk.

Qızıl balıq piroqu (foto-resept)

Sonra ispanağı və xamanı əlavə edirik. Duz səpip bişənə qədər bəzən qarışdırmaq lazımdır. Sonra xəmiri 2 hissəyə bölürük. lakin biri kiçik, biri böyük olmalıdır. İri hissəsni yayıb bişirəcəyimiz qaba qoyuruq.

Qızıl balıq piroqu (foto-resept)

Üzərinə içliyi əlavə edirik.

Qızıl balıq piroqu (foto-resept)

Kiçik olan hissəni də yayıb üzərinə əlavə edirik. 180 dərəcədə 80 dəqiqə bişməlidir.

Qızıl balıq piroqu (foto-resept)

Bişənə yaxın piroqu çıxarıb üzərini yumurta ilə yağlayırıq. Və 5 dəqiqə də soba da qalmalıdır.

Qızıl balıq piroqu (foto-resept)

Qızıl balıq piroqu (foto-resept)

Qızıl balıq piroqumuz hazırdır.


Nuş olsun!
Əvvəlki Xəbər Növbəti Xəbər
RƏYLƏR
  1. AleDa
    • AleDa
    • 31 Ekim 2015 20:08
    Baligin sadece qizartmasini sevirem.Tewkkurler
RƏY ƏLAVƏ ET
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.