Kartoflu-pendirli zapekanka (foto-resept)

02 Şubat 2016
1 864
0
Kartoflu-pendirli zapekanka (foto-resept)
Kartoflu-pendirli zapekanka (foto-resept)

Tərkibi (4-6 pay):

1 kq kartof
70 q yağ
80 q bərk pendir
0,5 ç.q. kəklikotu qurusu
duz
qara istiot


Hazırlanması:

Sobanı 220 dərəcə qızdırın. 18 sm diametrli formanı yağlayın.
Pendiri sürtgəcdən keçirib kəklikotu ilə qarışdırın.
Kartofu təmizləyib nazik fal-fal doğrayın.
Əridilmiş kərə yağı əlavə edib səliqə ilə qarışdırın.
Formanın dibinə bərabər qaydada kartofun 1/3-ni döşəyin.
Pendirin 1/3-ni səpin. Duz-istiot vurun.
Layları təkrarlayın. Ən üst lay yenə pendir olmalıdır.
1 saat bişirin. Hazır zapekankanı formada 5 dəqiqə saxlayın. Sonra boşqaba tərs çevirin.


Kartoflu-pendirli zapekanka (foto-resept)

Kartoflu-pendirli zapekanka (foto-resept)

Kartoflu-pendirli zapekanka (foto-resept)

Kartoflu-pendirli zapekanka (foto-resept)

Kartoflu-pendirli zapekanka (foto-resept)

Kartoflu-pendirli zapekanka (foto-resept)

Kartoflu-pendirli zapekanka (foto-resept)

Nuş olsun!
Əvvəlki Xəbər Növbəti Xəbər
RƏY ƏLAVƏ ET
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.