Toyuq ilə pepperonata (foto-resept)

02 Şubat 2016
1 343
0
Toyuq ilə pepperonata (foto-resept)
Toyuq ilə pepperonata (foto-resept)

Tərkibi:

500 q toyuq filesi
1 x.q. un
duz-istiot
2 baş soğan
4 diş sarımsaq
2 fərqli rəngli bolqar bibəri
400 q pomidor (öz suyunda pomidor konservi də götürmək olar)
2 x.q. tomat pastası (konserv istifadə edcəksinizsə, gərək deyil)


Hazırlanması:

Toyuğu yuyub tərəfi 2 sm olan kubiklərə doğrayın. Duz-istiot vurun. Un vurub qarışdırın.

Tavada 2 x.q. bitki yağını qızdırıb toyuq ətini 5-7 dəqiqə qovurun. Bir qaba yığın.

Sarımsağı doğrayın, yaxud əzin.

Soğanı yarımhalqa doğrayın.

Bibəri saman kimi doğrayın.

Pomidorların qabığını soyub 2 x.q. tomat pastası əlavə edərək blenderdə xırdalayın.

Toyuğu qovurduğunuz tavada soğanla sarımsağı 4-5 dəqiqə qovurun. Bibəri əlavə edib daha 5 dəqiqə qovurun.

Toyuq ətini əlavə edin. Pomidor püresini əlavə edin, qaynara düşəndən sonra 20-25 dəqiqə bişirin.

Süfrəyə verərkən üzərinə göyərti səpə bilərsiniz.


Toyuq ilə pepperonata (foto-resept)

Toyuq ilə pepperonata (foto-resept)

Toyuq ilə pepperonata (foto-resept)

Toyuq ilə pepperonata (foto-resept)

Nuş olsun!
Əvvəlki Xəbər Növbəti Xəbər
RƏY ƏLAVƏ ET
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.