Almalı pirojkilər (foto-resept)

02 Şubat 2016
1 642
0
Almalı pirojkilər (foto-resept)
Almalı pirojkilər (foto-resept)

Tərkibi (10 ədəd) :

xəmir:

300 q un
125 q kəsmik
100 q şəkər tozu
100 ml süd
75 ml bitki yağı
1 paket qabartma tozu
vanil
1/4 ç. q. duz

iç:

4 orta boy alma
1 x.q. şəkər tozu
1 x.q. kərə yağı


Hazırlanması:

İç: Tavada kərə yağını əridin, doğranmış almanı və şəkər tozunu əlavə edin. Tavanın qapağını qoyun, vam odda 3-5 dəqiqə bişirin. Ocaqdan götürün. Qapağı açın. Almanı soyudun.

Kəsmiyi süd, bitki yağı, şəkər tozu, duz, un və qabartma tozu ilə qarışdırıb xəmir yoğurun.

Xəmiri 10 yerə bölüb kündələyin.

Hər birini yayıb içinə iç qoyun, kənarlarını bitişdirin.

Perqament döşənmiş siniyə yığıb üzərinə yumurta çəkin.

180 dərəcə qızdırılmış sobada 20-25 dəqiqə bişirin.


Almalı pirojkilər (foto-resept)

Almalı pirojkilər (foto-resept)

Almalı pirojkilər (foto-resept)

Almalı pirojkilər (foto-resept)

Almalı pirojkilər (foto-resept)

Almalı pirojkilər (foto-resept)

Almalı pirojkilər (foto-resept)

Almalı pirojkilər (foto-resept)

Nuş olsun!
Əvvəlki Xəbər Növbəti Xəbər
RƏY ƏLAVƏ ET
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.