Meksikasayağı pendirli kesadiya (quesadilla) resepti

15 Ekim 2015
1 435
1
Meksikasayağı pendirli kesadiya (quesadilla) resepti
Meksikasayağı pendirli kesadiya (quesadilla) resepti


Tərkibi:
4 tortiya çörəyi və yaxud lavaş (lavaş çox nazikdirsə, 8 lavaş)
Təxminən 2 stəkan sürtgəcdən keçirilmiş pendir (Çedar pendiri, Hollad pendiri, Mozarella pendirili – bunların qarışığından istifadə edə bilərsiniz)
kərə yağı

Hazırlanması:
Tortiya və yaxud lavaşın yarısına şəkildə gördüyünüz kimi pendir səpin.
Lavaşın digər tərəfiylə pendiri örtün.
Teflon tavada bir çay qaşığı kərə yağı əridin. Kesadiyanın hər iki tərəfini qızardın. Hər kesadiya üçün kərə yağı qızdırın. Bir başqa variant əsasında kesadiyaları yağsız tavada bişirə bilərsiniz, sonra isə üstünə kərə yağı çəkib süfrəyə verə bilərsiniz.
Bişən kesadiyaları isti-isti doğrayıb süfrəyə verin.


Nuş olsun!
Əvvəlki Xəbər Növbəti Xəbər
RƏYLƏR
  1. AleDa
    • AleDa
    • 24 Ekim 2015 23:05
    Bu resept var mende yazmısam.. Reseptın beyendım. Ama hele etmemısem.. Edecem bır gun.
RƏY ƏLAVƏ ET
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.