Hamburger resepti
Tərkibi:
12 ədəd hamburger çörəyi
yarım kiloqram orta yağlı çəkilmiş mal və ya toyuq əti
1 stəkan əzilmiş çörək
1 çay stəkanı süd
2 çay qaşığı xardal
1 çay qaşığı qara bibər, qırmızı bibər və duz
yarım dəstə cəfəri
1 ədəd incə doğanmış soğan
Hazırlanması:
Bir qabın içində çəkilmiş mal və ya toyuq əti,
əzilmiş çörək, süd, xardal, duz, ədviyyat, incə doğranmış cəfərini, incə doğranmış və ya rəndələnmiş soğanla birlikdə yoğurun.
Hazırladığınız çəkilmiş mal və ya toyuq ətidən parçalar qoparıb hamburger kiftəsi edin və bol yağda qızardın.
Kiftələri, hamburger çörəklərinin içinə dənə dənə yerləşdirin.
Tost maşınında 3 dəqiqəyə qədər istilədin.
Arzuya görə hamburgeri arasına xardal, mayonez, ketçup və göyərti qoyub süfrəyə təqdim edin.
Nuş olsun!
12 ədəd hamburger çörəyi
yarım kiloqram orta yağlı çəkilmiş mal və ya toyuq əti
1 stəkan əzilmiş çörək
1 çay stəkanı süd
2 çay qaşığı xardal
1 çay qaşığı qara bibər, qırmızı bibər və duz
yarım dəstə cəfəri
1 ədəd incə doğanmış soğan
Hazırlanması:
Bir qabın içində çəkilmiş mal və ya toyuq əti,
əzilmiş çörək, süd, xardal, duz, ədviyyat, incə doğranmış cəfərini, incə doğranmış və ya rəndələnmiş soğanla birlikdə yoğurun.
Hazırladığınız çəkilmiş mal və ya toyuq ətidən parçalar qoparıb hamburger kiftəsi edin və bol yağda qızardın.
Kiftələri, hamburger çörəklərinin içinə dənə dənə yerləşdirin.
Tost maşınında 3 dəqiqəyə qədər istilədin.
Arzuya görə hamburgeri arasına xardal, mayonez, ketçup və göyərti qoyub süfrəyə təqdim edin.
Nuş olsun!