Gül piroqu resepti - FOTO RESEPT

21 Kasım 2021
2 946
0
Gül piroqu resepti - FOTO RESEPT
Tərkibi
Əla növ buğda unu - 700q
Ərinmiş yağ - 200q
Şəkər kirşanı - 115q
Yumurta sarısı - 1əd
Maya - 2q
Zəfəran - 0,03q
Duz - 1,5q
Arasına çəkmək üçün yağ

Üzəri üçün:

Küncür
Kakos

Hazırlanması:

520 qram un, 90q yağ və duz əlavə edilməklə mayalı xəmir yoğrulur. İçlik hazırlamaq üçün 70 qram yağa zəfəran şirəsi və şəkər kirşanı qatılıb yaxşıca qarışdırılır, sonra üzərinə tədricən 140 q un tökülüb bircinsli kütlə alınana qədər qarışdırılır. 200-220° S temperaturda 25-30 dəqiqə bişirilir.

Gül piroqu resepti - FOTO RESEPT











Əvvəlki Xəbər Növbəti Xəbər
RƏY ƏLAVƏ ET
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.