Vişnəli piroq - Resept

19 Haziran 2018
1 373
0
Vişnəli piroq - Resept
Lazım Olan Ərzaqlar:
1 st ilıq süd
1 st ilıq su
2 ed yumurta
100 qr kere yağı
1 st şeker tozu
1 paket vanil
1 x.q maya
1 çimdik duz
4-5 st un
350-400 qr vişne

Hazırlanması:
Ərzaqlardan yumşaq,ele yapışmayan xemir yoğurub mayalanmaga qoyuruq.Sonra biri boyuk,biri kicik olmaqla iki kundeye ayiririq.Listin icine yaglı kagiz serib boyuk kundeni yayiriq,uzerine tumu çıxarılmış vişneleri duzuruk.Üzerine azca şeker pudrasi ələyirik.Kiçik kundeni kənarda oxlovla yayiriq,lentler kesirik,vişnelerin uzerine qoyub bişiririk.
insta: @cosqunkonul
Əvvəlki Xəbər Növbəti Xəbər