Mayalı Xəmirdən Pambiq Ki̇mi̇ Dadli Pi̇roq
PİROQUN XƏMİRİ ÜÇÜN;
(Stəkan ölçüm-200qr)
Forma-diametr 32 sm
🔴3ədəd yumurta
🔴1st şəkər tozu
🔴500 ml süd(2st)
🔴1paçka vanel
🔴60 qr kərə yağı(tam yumşalmış)
🔴25 qr yaş maya olmasa,(1çay.qaş dolu quru maya)
🔴5st un
UMACI ÜÇÜN;
🔴6xör/qaşığı şəkər tozu
🔴5xör/qaşığı un
🔴50 qr kərə yağı
180-190 dərəcədə 1 saat bişiririk.
QEYD: ƏZİZ İZLƏYİCİLƏRİM,PİROQUNUZUN DAHA ƏTİRLİ OLMASINI İSTƏYİRSİNİZSƏ,1ƏDƏD LİMONUN SARI HİSSƏSİNİ RƏNDƏLƏYİB,XƏMİRƏ ƏLAVƏ EDƏ BİLƏRSİZ.Mən limon ətrini sevmədiyim üçün əlavə etmədim.
BU PİROQU MEYVƏLİ DƏ HAZIRLAYA BİLƏRSİZ,DAHA DA DADLI OLAR.
(Stəkan ölçüm-200qr)
Forma-diametr 32 sm
🔴3ədəd yumurta
🔴1st şəkər tozu
🔴500 ml süd(2st)
🔴1paçka vanel
🔴60 qr kərə yağı(tam yumşalmış)
🔴25 qr yaş maya olmasa,(1çay.qaş dolu quru maya)
🔴5st un
UMACI ÜÇÜN;
🔴6xör/qaşığı şəkər tozu
🔴5xör/qaşığı un
🔴50 qr kərə yağı
180-190 dərəcədə 1 saat bişiririk.
QEYD: ƏZİZ İZLƏYİCİLƏRİM,PİROQUNUZUN DAHA ƏTİRLİ OLMASINI İSTƏYİRSİNİZSƏ,1ƏDƏD LİMONUN SARI HİSSƏSİNİ RƏNDƏLƏYİB,XƏMİRƏ ƏLAVƏ EDƏ BİLƏRSİZ.Mən limon ətrini sevmədiyim üçün əlavə etmədim.
BU PİROQU MEYVƏLİ DƏ HAZIRLAYA BİLƏRSİZ,DAHA DA DADLI OLAR.