Qaymaqlı sousda balıq küftələri (foto-resept)

18 Ekim 2015
1 417
2
Qaymaqlı sousda balıq küftələri (foto-resept)
Qaymaqlı sousda balıq küftələri (foto-resept)

Tərkibi:

250 q balıq qiyməsi
1 baş soğan
3-4 x.q. narın suxarı
300 ml 30%-li qaymaq
50-100 q pendir
brokkoli (zövqə görə)
duz
ağ istiot


Hazırlanması:
Qiyməyə ət maşınından keçirilmiş, yaxud xırda doğranmış baş soğan, narın suxarı, duz-istiot qatıb yoğurun. Lazım gələrsə, suxarının qədərini artırın. Küftə tutun.
Brokkolini budaqlarına ayırın.
Küftələri xırda formalara, yaxud bir iri siniyə düzün, 200 dərəcə qızdırılmış sobada 5 dəqiqə bişirin.

Sous: kasada qaymaq, sürtgəcdən keçirilmiş pendir, duz-istiotu qarışdırın.

Formaları (yaxud formanı) sobadan çıxarın, küftələrin arasına brokkoli düzün.
Üzərinə sousu töküb 180-190 dərəcə qızdırılmış sobada 20 dəqiqə bişirin.


Qaymaqlı sousda balıq küftələri (foto-resept)

Qaymaqlı sousda balıq küftələri (foto-resept)

Qaymaqlı sousda balıq küftələri (foto-resept)

Qaymaqlı sousda balıq küftələri (foto-resept)

Qaymaqlı sousda balıq küftələri (foto-resept)

Qaymaqlı sousda balıq küftələri (foto-resept)

Qaymaqlı sousda balıq küftələri (foto-resept)

Qaymaqlı sousda balıq küftələri (foto-resept)

Nuş olsun!
Əvvəlki Xəbər Növbəti Xəbər
RƏYLƏR
  1. AleDa
    • AleDa
    • 24 Ekim 2015 22:53
    Maraqlı reseptdı. Ama balıgı qızartmadan basqa bu cur yemeklerde xoslamıram.. Sousu basqa yemeklerde ısdıfade etmek olar.
  2. ilawka
    Baliqi hec xowlamiram yenede tewekkurler
RƏY ƏLAVƏ ET
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.