Asiyasayağı qızardılmış peraşki (foto-resept)

12 Kasım 2015
2 956
0
Asiyasayağı qızardılmış peraşki (foto-resept)
Asiyasayağı qızardılmış peraşki (foto-resept)

Tərkibi:

300-400 qr un

1 ədəd yumurta

Duz

2-3 x\q bitki yağı

Su apardığı qədər

Yağlı xəmir üçün:

150 qr un

100 qr yağ

İçlik:

İstənilən içliklə hazırlamaq olar.

Kartoflu , ətli, göyərtili, acılı, şirinli

Qızartmaq üçün bitki yağı


Hazırlanması:

Yağlı xəmir və adi xəmir ayrı-ayrılıqda hazırlanıb hərəsi iki kündəyə ayrılır 30 dəqiqə dinləndirilir.

Asiyasayağı qızardılmış peraşki (foto-resept)

İri kündə yayılıb ortasına yağlı kündə qoyulub bükülür və yayılır.

Asiyasayağı qızardılmış peraşki (foto-resept)

Asiyasayağı qızardılmış peraşki (foto-resept)

Asiyasayağı qızardılmış peraşki (foto-resept)

Yayılmış xəmir burulur .

Asiyasayağı qızardılmış peraşki (foto-resept)

Şəkildəki kimi kəsilir.

Asiyasayağı qızardılmış peraşki (foto-resept)

Yayılıb içlik qoyulub bükülür.

Asiyasayağı qızardılmış peraşki (foto-resept)

Asiyasayağı qızardılmış peraşki (foto-resept)

Asiyasayağı qızardılmış peraşki (foto-resept)

Asiyasayağı qızardılmış peraşki (foto-resept)

Bolluca yağda qızardılır.


Asiyasayağı qızardılmış peraşki (foto-resept)

Asiyasayağı qızardılmış peraşki (foto-resept)

Asiyasayağı qızardılmış peraşki (foto-resept)

Asiyasayağı qızardılmış peraşki (foto-resept)

Nuş olsun!
Əvvəlki Xəbər Növbəti Xəbər
RƏY ƏLAVƏ ET
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.