Katalon sayağı omlet (foto-resept)
Tərkibi:
3 yumurta
2 xörək qaşığı süd.
1 xorək qaşığı kərə yağı
2 pomidor
Bir neçə dilim vetçina (hər hansı kolbasa məhsulu ilə də əvəz etmək olar)
50 q. holland pendiri
Üyüdülmüş qara istiot
Duz
Hazırlanması:
Yumurta ilə süd üzərinə zövqə görə duz istiot əlavə olunmaqla çalınır, vetçina və pomidor xırda-xırda doğranır, pendir əl ilə ovulur.
Kərə yağını isti tavada əridim ora südlü-yumurtalı məhlulu əlavə edərər bişirin.
Məhlul bir az bərkidikdə üzərinə ovulmuş pendir, pomidor və vetçinanı əlavə edin.
Bir qədər qızardıqdan sonra omleti mərkəzə doğru rulet şəklində bükməyə başlayın. Hazırladığınız omleti isti-isti süfrəyə verə bilərsiniz.
Nuş olsun!