Təzyiqi normallaşdırır, saç tökülmənin qarşısını alır...
Ürək-damar xəstəliklərinə qarşı qoruyur - soğan qabıqları antioksidant anbarıdır. Qan axımını sürətləndirərək, ürək-damar xəstəliklərinə tutulma riskini ortadan qaldırır.
Xolesterolu tarazlayır - çiy soğanı və soğan qabıqlarının müxtəlif formalarda yemək, yüksək nisbətdə olan yağ zülalı xaric etməyə kömək olur və xolesterolu nizamlayır.
Təzyiqi normallaşdırır - soğan qabığının tərkibindəki mineralların təzyiqə yaxşı təsir etdiyi və təzyiq xəstəliyi olan insanları müalicə etdiyi ortaya çıxıb.
Xərçəng və diabetə mane olur - soğan qabığı yemək sütun xərçəngi, 2-ci tip diabet və ürək-damar xəstəliklərinin qarşısını alır.
Saç tökülmənin qarşısını alır - tərkibində sulfid olan soğan qabığının saç köklərini gücləndirdiyi və saçların uzanmasını sürətləndirdiyi sübut olunub.
İstifadəsi:
Ayırdığınız soğan qabıqlarını soyuq suda yaxşıca yuyub təmizləyin. Sonra qaynar suyun içinə ataraq 5 dəqiqə qaynadın. Sonda suyunu içə bilərsiniz.