Şirin barmaqlar pirojnası
Tərkibi:
450qr hazır mayasız qat-qat xəmir.
200qr şirin peçenye ovuntu üçün.
180-200qr kərə yağı
qatılaşdırılmış süd az ya çox tələb oluna bilər.
Hazırlanması:
Xəmiri 2-2,5 sm enində şəridlərə doğrayın.Əvvəlcədən 180 dərəcədə qızdırılmış sobada 10-15 dəqiqə bişirin.Xəmir xeyli şişməlidir.
Kərə yağı və qatılaşdırılmış südü bir kasədə yağ əriyənə qədər qarışdırıb krem hazırlayın.
Şirin peçenyeni doğrayın toz kimi olmasın.
Sonra bişmiş pirojnaları kremə batırın,krem pirojnaları tam əhadə etsin.Sonra kremə batırılmış pirojnaları hərtərəfli peçenye ovuntusuna batırın.
NUŞ OLSUN.
R.t..Zemichka
450qr hazır mayasız qat-qat xəmir.
200qr şirin peçenye ovuntu üçün.
180-200qr kərə yağı
qatılaşdırılmış süd az ya çox tələb oluna bilər.
Hazırlanması:
Xəmiri 2-2,5 sm enində şəridlərə doğrayın.Əvvəlcədən 180 dərəcədə qızdırılmış sobada 10-15 dəqiqə bişirin.Xəmir xeyli şişməlidir.
Kərə yağı və qatılaşdırılmış südü bir kasədə yağ əriyənə qədər qarışdırıb krem hazırlayın.
Şirin peçenyeni doğrayın toz kimi olmasın.
Sonra bişmiş pirojnaları kremə batırın,krem pirojnaları tam əhadə etsin.Sonra kremə batırılmış pirojnaları hərtərəfli peçenye ovuntusuna batırın.
NUŞ OLSUN.
R.t..Zemichka