Yunan Mətbəxi - Keftedes (Foto-Resept)

08 Mart 2017
4 565
0
Yunan Mətbəxi - Keftedes (Foto-Resept)
Ərzaqlar:


Çəkilmiş dana əti – 150qr
Soğan – 40 qr
Yumurta – 1 dənə
Bəyaz pendir – 30 qr
Tomat – 30 ml
Toyuq bulyonu – 150 ml
Cəfəri,duz, istiot


Hazırlanması:


1. Ərzaqları hazırlayırıq.

Yunan Mətbəxi - Keftedes (Foto-Resept)

2. Soğanı xırda xırda doğrayırıq.

Yunan Mətbəxi - Keftedes (Foto-Resept)

3. Çəkilmiş ətə soğan,yumurta,zövqə görə duz, istiot əlavə edirik. Yaxşıca qarışdırırq.

Yunan Mətbəxi - Keftedes (Foto-Resept)

4. Nəm əllərlə əti şəkildəki formaya salırıq.

Yunan Mətbəxi - Keftedes (Foto-Resept)

5. Zeytun yağında 2-3 dəqiqə qızardırıq.

Yunan Mətbəxi - Keftedes (Foto-Resept)

6. Toyuq bulyonunu əlavə edirik.

Yunan Mətbəxi - Keftedes (Foto-Resept)

7. Tomat və biraz şəkər tozu (tomatın dadını itirmək üçün) əlavə edirik.

Yunan Mətbəxi - Keftedes (Foto-Resept)

8. Bişənə kimi qaynadırıq.

Yunan Mətbəxi - Keftedes (Foto-Resept)

9. Əti sobanın qabına qoyduqdan sonra sousu əlavə edib,180 dərəcəli sobada 10-15 dəqiqə saxlayırıq.

Yunan Mətbəxi - Keftedes (Foto-Resept)

10. Sobadan çıxardıqdan sonra pendir və doğranmış cəfəri əlavə edirik.

Yunan Mətbəxi - Keftedes (Foto-Resept)

11. Yeməyimiz hazırdır..

Yunan Mətbəxi - Keftedes (Foto-Resept)
Əvvəlki Xəbər Növbəti Xəbər
RƏY ƏLAVƏ ET
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.