Peraşki hazırlama qaydası - Resept
Lazım olan ərzaqlar:
1 kq un,
2 x.q bitki yağı,
1 x.q şeker tozu,
1 x.q maya,
duz,
süd aparana qədər
İçlik:
kartof püresi
zövqə görə ədviyyatlar (duz,istiot)
Hazırlanması:
Xəmiri yoğurub,yaxşıca acıdıb, hazırlayıb bol bitki yağinda qızardırıq. Acılı sousla çox ləzzətli olur.
Nuş olsun!
1 kq un,
2 x.q bitki yağı,
1 x.q şeker tozu,
1 x.q maya,
duz,
süd aparana qədər
İçlik:
kartof püresi
zövqə görə ədviyyatlar (duz,istiot)
Hazırlanması:
Xəmiri yoğurub,yaxşıca acıdıb, hazırlayıb bol bitki yağinda qızardırıq. Acılı sousla çox ləzzətli olur.
Nuş olsun!
insta: @_cos__kon_