Qızılgül mürəbbəsi - RESEPT

16 Ağustos 2018
1 628
0
Qızılgül mürəbbəsi - RESEPT
Qızılgül mürəbbəsi

Tərkibi:


100 qr qızılgül ləçəkləri

900 qr şəkərtozu

2 q limon turşusu

Hazırlanması:

1. Ləçəklərin aşağı ağ hissəsi kəsilib atılır, yuyulur və 5 dəqiqə qaynar suda pörtülür.

2. Sonra pörtülmək üçün istifadə olunmuş şəkərtozu ilə qarışdırılıb, şərbət hazırlanır.

Ləçəklərin üzərinə su tökülür və təxminən 5 dəqiqə ərzində

hazır olanadək bişirilir.

3. Hazır olana yaxın limon turşusu tökülür.

Qeyd: Ən dadlı və ətirli mürəbbə Qazanlıq qızılgülünün ləçəklərindən alınır.

Qızılgül mürəbbəsi - RESEPT


mənbə:
insta: gilasmagazine
Əvvəlki Xəbər Növbəti Xəbər
RƏY ƏLAVƏ ET
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.