Ezogelin şorbası

19 Ağustos 2014
1 879
13
Ezogelin şorbası
Ezogelin şorbası


Tərkibi:

1 qəhvə fincanı xırda bulqur
1 qəhvə fincanı qırmızı mərcimək
1 qəhvə fincanı düyü
1 ç.q. kərə yağı
1 baş soğan
1 x.q. tomat pastası
3 st. bulyon (ət və ya toyuq)
4 st. su
duz
cəfəri


Hazırlanması :


Soğanı xırda doğrayıb kərə yağında qovurun. Pastanı əlavə edib qovurun. Bulyon və suyu əlavə edin. Qaynayanda bulqur, mərcimək və düyünü əlavə edin, vam odda yumşalanadək bişirin.

Ocaqdan götürün, duz vurun, doğranmış cəfəri səpin.

Nuş olsun!
Əvvəlki Xəbər Növbəti Xəbər
RƏYLƏR
User1
  • User1
  • 12 Mart 2015 01:23
Supdan zehlem gedir..
_ESTRELLA_
atdim secimislere )
Ayaz
  • Ayaz
  • 9 Şubat 2015 15:46
hosuma gitmedi nedenini bilmiyorum
Omrum Ikimizin
gorunusu hec xosuma gelmedi
ЗайкА)
rəylərçün təşəkkürLər)
Alessia
tewekkurler
DəLiXaNa RəiSi
Xoşum gəLmədi
32
ЗайкА)
RəyLərə görə təşəkkürLər )
Saleh
  • Saleh
  • 21 Ağustos 2014 01:22
meqale ucun Təşəkkürlər
ЗайкА)
Bişirdim özüm ) dadLıdı mərci şorbasına oxşayır dadı )
RƏY ƏLAVƏ ET