Balqabaqlı peçenyalar resepti

21 Ocak 2017
1 918
0
Balqabaqlı peçenyalar resepti
Tərkibi:
Balqabaq-300 qr.
Qabartmali tozu ilə un-300 qr.
Yumurta sarisi-4 eded
Duz
Darçın
Qəhvəyi şəkər tozu-50 qr.
Portağal qabığı-1 ç.q. (sürtkəcdən keçirilmiş)

Hazırlanması:
Balqabaqı soyuruq, xirda kəsıb qoyuruq suda bişməyə. Bişəndən sonra əzib, pure halına gətiririk. Soyumasını gözdeyirik.
Yumurta sarisini çalırıq içinə şəkər tozunu, duzu, darçını, apelsin qabığını elavə edib qarışdırırıq. Balqabaqı elavə edirik.
Sonda elənmış unu qatırıq ve qarişdırırıq. Listə soba kağızını salıb, yağlayiriq. Və iki qaşıqla xəmiri pecenye formasına qoyuruq. 180 derecede 20-30 deq. bişir. Yalnız soyuyandan sonra yeyin

Nuş olsun!
Əvvəlki Xəbər Növbəti Xəbər
RƏY ƏLAVƏ ET
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.