Parmazen pendirli bibər resepti

25 Mart 2015
1 461
0
Parmazen pendirli bibər resepti
Parmazen pendirli bibər resepti

Tərkibi:

4 qırmızı bibər
4 "Çarlston" bibəri
1 yumurta
150 qram rəndələnmiş parmezan pendiri
1/2 stəkan un
1/2 stəkan qalet unu

Hazırlanması:
Bibərləri yaxalayıb qurudun və bıçaqla 1-2 yerindən dəlin.
Yumurtanı bir kasayı qırıb çalın. Unu, duzu, qalet unu və parmezan pendirinr qarışdırıb qaba tökün. Bibərləri öncə yumurtaya, sonra hazırladığınız qarışığa bulayın. Bibərləri yağda bişirin, sonra göyərti ilə bəzəyib süfrəyə verin.

Nuş olsun!


R.t.Zemichka
Əvvəlki Xəbər Növbəti Xəbər
RƏY ƏLAVƏ ET
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.