Zeytunlu, kəklikotlu, duzlu keks - Resept

Zeytunlu, kəklikotlu, duzlu keks - Resept
Zeytunlu, kəklikotlu, duzlu keks
50 dəqiqədə hazırlanır.
4-6 nəfərlik

Zeytunlu, kəklikotlu, duzlu keks tərifi axtarırsınız?

Ən çox oxunan yemək saytı olan Feat.Az saytı axtardığınız ən ləzzətli duzlu keks tərifini sizlərə təqdim edir.
Ən çox diqqəti cəlb edən “Zeytunlu, kəklikotlu, duzlu keks” tərifini böyük bir keyiflə hazırlamağınızı və sevdiklərinizlə birlikdə nuş etməyiniz arzusuyla!

Zeytunlu, kəklikotlu, duzlu keks üçün lazım olan ərzaqlar:
3 yumurta,
1 çay stəkanı duru yağ,
1 stəkan süd,
2-2,5 su stəkanı un,
1 paket qabartma tozu,
Göz qərarı çəyirdəkləri çıxardılmış qara zeytun,
Duz,
Pul bibər,
Kəklikotu,
Zeytunlu, kəklikotlu, duzlu keksin hazırlanma qaydası:
Əvvəlcə qıracağınız yumurtaları yuyun.
Yuyub qurutduqdan sonra yumurtaları qırın.
Qırdığınız yumurtaları köpürənə qədər çırpın.
Süd və duru yağı əlavə edib çırpmaya davam edin.
Un və qabartma tozunu birlikdə ələyərək əlavə edin və spatula ilə unu yaxşıca yedirin.
Zeytunlariı və ədviyyatlarını qoyduqdan sonra spatula ilə qarıştdrmağa davam edin.
Qarışımı yağlayıb unladığınız fırın sinisinə tökün.
Əvvəlcədən 180 dərəcə qızdırdığınız fırında diqqət edərək bişirin.

Nuş olsun!
1001dad.com
Əvvəlki Xəbər Növbəti Xəbər
RƏY ƏLAVƏ ET
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.